En yangın kapısı Sırları

Wiki Article

Kullanma amacı: önemli aldatmaışmutaş merkezleri yahut stadyum gibi ordu alanlarda ivedili çıkış kapısı sayısı elan ziyade ve kesif aralıklarda olmalıdır.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, ivedili durumda bir pim mekanizması ile rahat açılması sağlamlanabilir.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden yapılır. Bu malzemelerin canipı keşik, yangın bapları umumiyetle özel şümul ve kapı menteşeleri kadar vesair yangın muhafaza özelliklerine sahiptir.

Yangın bapları herhangi bir işletme yahut ev bark sahibi bâtınin harika bir yatırımdır çünkü çok muvafık maliyetlidirler; makul korumaya sahip olmanın ne kadar önemli olduğunu anlamanız bâtınin binanızın yangın korumasının liyakatsiz başüstüneğu yekta bir örnek yeterlidir!

Mıntıka kuzeye ve batıya akıllıca genletilerek Han Yunus'un kenarlarına ve Deyr defa Belah'ın merkezine derece ulaştı.

Baplar paletlerde gönderme edilmektedir. Her palette 15 grup yek kanat kapı gönderme edilebilir. Kasaların bile monte olması güvenilir taşımalık avantajları sağlamaktadır.

Tek kanatlı yangına dayanıklı kapı ve yangın kaçış kapıları olarak hoppadak takkadak her türlü strüktürlarda kullanılmaktadır.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları tabiatıyla kendiliğinden olarak kapanarak eminği sağlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Boşaltma Süresini Kısaltma: Bapların bir binada var olma sebeplerinin başlangıcında evgin durumlarda tahliye süresini kısaltma davranışlevi gelir.

Yangın bapsı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara mevruttir. Müşterilerimizin kuvvetli iş yaşantısında yangın bapsı fiyatları derdi olmasın niteleyerek olabildiğince duygulu davranıyoruz.

Yalnızca Kanatlı Yangın Yangın Merdiveni Kapısı Bapları; Biricik kanatlı dizaynıyla, sıkı mekanlarda da yararlanmaı kolaylaştırırken, yangın simultane emniyetli bir çıkış katkısızlar.

Yangın Bapsı baş amacı insanların hüsran görmeden binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Mono blok gövde gestaltsı şube sistemi yahut panik pas sisteminin kilidin karıninden sabık 4 sayı cıvata ile bir birine bentlanması ile esenlanmaktadır.

Yangın bapsı Osmaniye siparişinizden önce bu durumları incelediğinizden sakıncasız olmanızı tavsiye ederiz. 

Report this wiki page